Kultna “Večernja škola” Željka Pervana u sklopu svoje oproštajne turneje stiže u Sarajevo i Mostar

Popularni humoristični serijal – kultna “Večernja škola” Željka Pervana nakon 15 godina ponovno je okupila svoje junake i krenula na svoju oproštajnu turneju nazvanu “Posljednja večernja” s kojom stiže i u BiH.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe kako bi nas nasmijali do suza u predstavi “Večernja škola” s kojom će obići 15 hrvatskih gradova i dva grada u BiH – Mostar, 26. 4. (HDHS Kosača) i Sarajevo, 27. 4. (BKC).

Autor “Večernje škole” Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne “Večernje škole”, što aktualnu turneju čini još ekskluzivnijom prilikom za uživanje u vrhunskoj Pervanovoj satiri.

Pervan doista, već više od tri desetljeća, s punim pravom slovi za vodećeg i najharizmatičnijeg hrvatskog komičara. Ulaznice za “Posljednju večernju” već su puštene u sistemu kupikartu.ba, a od sutra za mostarsku izvedbu i na info pultu Mepas Malla.

Radio AS