Narodno pozorište Sarajevo: Ljubitelji pozorišta dobijaju mogućnost godišnje pretplate

Narodno pozorište Sarajevo u novoj umjetničkoj sezoni omogućilo je ljubiteljima teatarske umjetnosti godišnje pretplate kroz zlatnu, srebrenu i bronzanu karticu.

Kartice će posjetiteljima NPS osigurati kvalitetna mjesta za praćenje premijernih i repriznih izvođenja. Zlatna kartica omogućava pristup svim premijerama i repriznim predstavama u organizaciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023., učešće na otvaranju umjetničke sezone 2023/2024., druženja sa umjetnicima nakon premijerenih izvođenja. Vrijedi za dvije osobe, uključuje mogućnost za rezervaciju dvije ulaznice po predstavi, unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu te gledanje gostujućih predstava koje su u organizaciji NPS.

Srebrena kartica uključuje pristup svim repriznim predstavama, te prvim reprizama predstava u organizaciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023. Vrijedi za dvije osobe, odnosno daje mogućnost za rezervaciju dvije ulaznice po predstavi te unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu.

Bronzana kartica omogućava pristup na četiri reprizne predstave mjesečno, po izboru pretplatnika, a u produkciji Narodnog pozorišta u periodu trajanja umjetničke sezone 2022/2023. Ova ponuda se odnosi na dramske, operne i baletne predstave, vrijedi za dvije osobe, odnosno uključuje mogućnost rezervacije dvije ulaznice po predstavi te unaprijed rezervisana mjesta po izboru pretplatnika za čitavu umjetničku sezonu.

Ova ponuda ne uključuje praćenje programa u sklopu festivalskih dešavanja čiji organizator nije Narodno pozorište Sarajevo, kao ni programe u organizaciji Sarajevske filharmonije.

Više o informacija o karticama pronađite ovdje. Informacije o raspredu sjedišta u sali, kao i repertoar, moguće je pronaći na zvaničnoj stranici.

Sva dodatna pitanja kao i upit za pretplatnički listić moguće je dostaviti na e-mail kolektivnaprodaja@nps.ba.

Radio AS