Predstava “Luda kuća” u ponedjeljak na sceni CKM-a

U ponedjeljak, 24. aprila, na teatarskoj sceni Javne ustanove “Centar kulture i mladih” biće odigrana predstava “Luda kuća”.

“Luda kuća” je predstava u produkciji Centra, namijenjena ljubiteljima komedije. Kratkoročni učinci smijeha oslobađaju napetosti i povećavaju sposobnost pozitivnog razmišljanja.

Predstava koja obiluje bosanskim humorom i scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi, kroz duhovite, lucidne i komične situacije svojih protagonista, oslikava svu tragikomediju našeg društva i države.

Tekst potpisuje Edin Drljević, a režiju Saša Petrović. U predstavi igraju Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mirsad Imamović i Midhat Slatina. Scenografiju potpisuje Irfan Hozo. Za kostime je zadužen teatar komedije “Rajvosa”, za dizajn plakata Nina Hadžić i Admir Halilović, a za tehničku realizaciju zadužen je Džemal Karkelja.

Predstava počinje u 20 sati. Rezervaciju karata možete napraviti putem web stranice Centra kulture i mladih www.centarkulture.ba, kao i putem telefona 033 232 595.

Radio AS