Za Dan žena u Sarajevu dugoočekivani koncert Doris Dragović

Nakon brojnih upita i velike želja fanova, koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu. Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na regionalnoj sceni, a njeni hitovi i dalje ne blijede.

Poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8. marta, na Dan žena, kada će Sarajlije razveseliti koncertim spektaklom u Domu mladih. Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne muzičke priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji je prate četiri decenije.

Njena bogata muzička karijera, čiju godišnjicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.

Svi ljubitelji Dorisinog muzičkog puta, imat će priliku 8. marta u Domu mladih zapjevati uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Zemlja i stina”, “Dajem ti srce”, “Marija Magdalena”, “Brod za nabolje”…

Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom, a posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne na pozornici u Sarajevu. Kao i uvijek donosi dušu i srce puno ljubavi, svoje najveće hitove i dva sata pjesme, plesa i zabave.

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaji na blagajni Doma mladih i putem sistema kupikartu.ba, a određeni kontigent ulaznica pušten je u prodaju po promo cijeni za one najbrže. Koncerti Doris Dragović uvijek se rasprodaju munjevitom brzinom, a organizatori ističu da su sigurni da će to i ovoga puta biti slučaj, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Radio AS