Zoran Kesić 19. marta ponovo nastupa u Sarajevu

Nakon niza uspješnih nastupa i velikog interesovanja popularni Zoran Kesić ponovo u BiH sa svojom hit predstavom “Priče i pjesme”.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom “Priče i pjesme”. Gostovanje u Sarajevu zakazano je za 19. mart u sali BKC-a u Sarajevu sa početkom u 20h.

“Priče i pjesme” je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom. U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Posljednja predstava koju je popularni Kesić imao u Sarajevu bila je u decembru prošle godine.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama BKC Sarajevo i plato Skenderije, kao i preko online platforme www.kupikartu.ba

Radio AS