Edo Maajka i Dino Šaran objavili pjesmu “Svaki čovjek”

Edo Maajka i Dino Šaran obradovali su publiku duetom “Svaki čovjek”, a u snimanju je učestvovao i srbijanski producent Slobodan Veljković Coby.

Saradnja sa Šaranom dio je novog albuma na kojem su se našle i numere: “Uvijek si u pravu”, “Dobar vajb”, “Sunce”, “Moj put”, “Hajmo se nać”, “Letimo iznad” i “Finally”, a koje su na njegovom zvaničnom YouTube kanalu predstavljene danas.

Odavno prepoznatljivo “Coby, jesi ti radio traku?” slušatelje uvodi u pjesmu “Svaki čovjek”.

“Zvao sam ga, zvao sam dosta producenata da mi pošalju pokoji beat. Ovaj mi se jako svidio i vrlo brzo sam završio pjesmu. Imao je još jedan sa sampleom Dade Topića, pjesma ‘Majko zemljo’, koju je Coby majstorski semplirao, ali ja nisam uspio ništa smisleno napisati. Možda ostane, pa ‘skočim’ na njega neki drugi put”, kazao je Edo Maajka.

“Mislim da sam odavno prerastao predrasude prema novim MC-ima i producentima. Coby je killer, u stanju je zakopati svaki stil i raditi s izvođačima svakog žanra – reperima, treperima, narodnjacima i metalcima. Šteta je što ga rap više ne zanima toliko, ali mislim da je već napravio jako puno i sad mu druge stvari predstavljaju izazov. Šarana sam zvao da uleti na refren i to je bilo to!”, zaključio je reper.

Radio AS