Glumica Jelica Brestovac stiže pred sarajevsku publiku s novom predstavom

Glumica Jelica Brestovac stiže pred sarajevsku s novom predstavom pod nazivom “Ne mogu danas, danas imam ženske probleme”.

Glumica koja je na ovim prostima javnosti najpoznatija po hit predstavi “Tražim muža”, nastupat će 23. aprila u sarajevskom BKC-u. Karte za predstave puštene su u prodaju, a možete ih pronaći na biletarnici BKC-s, na platou Skenderije te u sistemu Kupikartu.ba.

Predstava govori o ženi koja prolazi razne životne faze, donoseći uglavnom pogrešne odluke, a te odluke vode je u začarani krug iz kojeg ona ne izlazi do trenutka kulminacije u kojem shvaća da život ne može više tako da ide i da mora preuzeti stvari u svoje ruke.

Ova urnebesna komedija , protkana muzikom i veselim duhom govori nam o smislu življenja. Poruka je jasna: nije još vrijeme za umiranje jer život nas čeka.

Ponekad se pretvorimo u strojeve koji trče za materijalnim stvarima, za nekim vrijednostima koje ispunjavaju životnu formu i u toj trci izgubimo osnovnu nit, a to smo mi sami. Kako usporiti? Kako povući tu kočnicu? Možda odgovore pronađete baš gledajući ovu dinamičnu, veselu i komičnu predstavu.

Dok se budete smijali svim životnim situacijama u kojima se svako može pronaći, shvatit ćete suštinu da ste sami sebi najvažniji te da je upravo sada vrijeme da živite punim plućima. Jedna žena prolazi kroz sve faze života prihvatajući ih kao potpuno prirodne, dok ne dođe do “buđenja”. Vidjet ćemo koji su to ženski problemi i zajedno ćemo pokušati da ih riješimo.

Radio AS