GRAS: Svakodnevno se uništavaju vozila javnog prevoza, direktnu štetu trpe građani

Iz KJKP GRAS ponovo su ukazali na to da pojedinci nanose štetu u njihovim vozilima te su istakli da su o tome obavijestili policiju.

Kako su saopštili, vozila javnog gradskog prevoza se svakodnevno uništavaju. Kao učestalim u posljednje vrijeme su istakli uništavanje reklama u tramvajima i trolejbusima.

“Nepoznate osobe ispisuju grafite preko reklama i time čine znatna oštećenja, a što, osim materijalne štete za preduzeće, ima za posljedicu i štetu koju trpe sami oglašivači reklama. Direktnu štetu trpe i korisnici naših usluga, jer u tim slučajevima vozila moraju biti isključena iz saobraćaja kako bi grafiti bili uklonjeni i vozila dovedena u prvobitno stanje”, naveli su.

Naglasili su da je o svemu obaviještena policija i očekuju aktivnosti u sprečavanju ovih pojava. Oštro su osudili sve one koji rade ovakva i slična djela, jer osim pričinjene materijalne štete, kako su saopštili iz GRAS-a, dovode u pitanje i odvijanje javnog gradskog prevoza.

Poručili su građanima da se korektno odnose prema vozilima javnog gradskog prevoza i ne oštećuju vozila koja predstavljaju javno dobro i služe njihovim potrebama.

Radio AS