Matija Cvek & The Funkensteins nastupaju u Sarajevu: 14. decembra održat će koncert u Slogi

Matija Cvek & The Funkensteins – grooveri svjetske klase 14. decembra 2023. stižu u klub Cinemas Sloga u Sarajevu.

Najavljeni koncert odmah je po objavi na društvenim mrežama organizatora- agencije PRimera izazvao ogroman interes publike i nema sumnje kako će biti brzo rasprodan do posljednjeg mjesta, jednako kako je to već koncert u Mostaru, najavljen za 17.11.

To ne iznenađuje kad se radi o Matiji Cveku – muzičaru čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj muzičkoj sceni. Njegove nagrade više nitko i ne stiže brojiti, megahit “Trebaš li me” sa Eni Jurišić i dalje svakodnevno svira u eteru, no Cvek ne staje i na svom novom albumu donosi nam deset novih, odličnih pjesama u kojima ćemo imati priliku uskoro uživati LIVE u Sarajevu.

Na nedavno objavljenom, drugom studijskom albumu “Vile se ovdje igraju” dao je jasniju viziju umjetničkog pravca talentiranog autora koji je posljednjih godina ostvario nevjerojatan uspjeh, te zasjeo na sam vrh domaće glazbene scene.

Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon što je izdao prvi singl, pjesmu “Visine”, koja je postala veliki YouTube hit sa skoro 6 milijuna pregleda. Nakon “Visina” nastavio je nizati hit do hita poput brze, pop-funk pjesme “Praviš me ludim” koja je osvojila radijski eter, funk pjesma “Probudi se” koju je napravio u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada “Ako nađem nekoga” napisana za crtani film “Korgi”, “Nasloni se” saradnja s Matijom Dedićem, a s pjesmom “Ptice” osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona…

Ulaznice za Cvekov koncert u Sarajevu od danas su u prodaji preko sistema kupikartu.ba, platoa Skenderija i Biletarnice u BKC-u.

Prvi kontingent tzv. Early bird ulaznica dostupan je po cijeni 20 KM. Nakon što se rasproda, ulaznice će biti po cijeni 25 KM.

Radio AS