Miralem Pjanić novi investitor na opštini Centar

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić sastao se s načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem i tu razgovarao o poslovnim aktivnostima.

Pjanić je Mandića u neslužbenom razgovoru upoznao o poslovnim aktivnostima – biznisu koji obavlja na području općine Centar.

Na druženju su bili prisutni Miralemovi poslovni partneri kao i pomoćnica općinskog načelnika za privredu i poslovne prostore Neira Mlinarević.

“Zadovoljstvo nam je da je naš proslavljeni fudbaler izabrao našu opštinu za pokretanje biznisa. To je ujedno dobra poruka i za druge investitore da je opština Centar zasigurno pravo mjesto za dobre investicije”, kazao je načelnik Mandić.

Miralem Pjanić je zajedno sa svojim pravnim timom iskazao interes za proširenje i unapređenje biznisa iz sfere ugostiteljstva u centralnoj sarajevskoj općini.

Podsjetimo, proslavljeni bh. reprezentativac već je investirao novac u dva restorana u Sarajevu, a u predstojećem periodu bit će ih još više. Očigledno je da Pjanić već razmišlja o životu nakon nogometne karijere u kojoj je nastupao za svjetske velikane poput Juventusa, Barcelone, Rome, Lyona…

Radio AS