Općina Ilidža donirala vrijednu računarsku opremu Poreznoj ispostavi Ilidža

Nakon odluke Općinskog vijeća Ilidža, Općina Ilidža je provela nabavku i donirala novu računarsku opremu Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine, odnosno Poreznoj ispostavi Ilidža.

Poslije potpisivanja ugovora između načelnika Općine Ilidža Nermina Muzura i šefa Porezne ispostave za općinu Ilidža i općinu Trnovo Senada Avdića, primopredaja računarske opreme je izvršena u prostorijama Porezne ispostave Ilidža.

Primopredaji informatičke opreme, za kojom je Porezna ispostava Ilidža prethodno iskazala potrebu, prisustvovali su Benjamin Mešak, pomoćnik načelnik Općine Ilidža za finansije i Mirsada Hadžića, rukovodilac službe.

Iz Porezne ispostave Ilidža iskazali su zahvalnost Općini na razumijevanju i vrijednoj donaciji koja će u budućnosti sasvim sigurno olakšati njihov svakodnevni rad.

Na ovaj način Općina Ilidža je iskazala duboku opredijeljenost ka jačanju institucija koje su od izuzetne važnosti za sve građane naše lokalne zajednice.

Razmotrene su i aktivnosti oko dalje saradnje koja će se nastaviti, a Općina je iskazala spremnost da u budućnosti bude podrška svim sistemima naše države.

Radio AS