Poznat novi datum koncerta Stinga u Sarajevu

Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra, za njegov rođendan, što je potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici sting.com.

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje My Songs, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata koji su prolongirani u tom periodu. Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 1. do 7. marta.

“Kako smo obećali, tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli potvrditi novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvije opcije, uspjeli smo koncert zakazati 2. oktobra, na njegov rođendan. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu tu večer svi zajedno čestitamo rođendan. Ogromna zahvalnost svim kupcima ulaznica koji su pokazali veliko povjerenje produkcijskoj kući Avalon te čekali novi termin koncerta. U svakom zlu ima nečega dobrog, tako da ćemo ovoga puta umjesto u jaknama, na koncert Stinga ići u majicama kratkih rukava”, istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Svi oni koji nisu osigurali svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku putem portala kupikartu.ba doći do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta. Sve upite o refundaciji ulaznica možete poslati putem mail adrese info@kupikartu.ba, ili kontaktirati putem broja telefona 033/943-111.

Radio AS