“Subota na Hastahani” donosi brojne radionice za djecu te koncert grupe Skroz

U sarajevskom parku Hastahana u subotu, 9. septembra, biće organizovan bogat program za sve uzraste pod nazivom “Subota na Hastahani”.

Tako će posjetioci istovremeno na različitim punktovima imati priliku da učestvuju u raznim aktivnostima za najmlađe, kao što su radionice slikanja i crtanja, modeliranje balona, face painting, ali i u radionicama namijenjenim za vlasnike kućnih ljubimaca i drugih.

Nakon dnevnih radionica, slijede nastupi DJ Kazumi i Denro te grupe Skroz. Organizatori programa “Subota na Hastahani” su Općina Centar Sarajevo, Komisija za pitanja mladih i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

“Draga djeco, roditelji, mladi i svi oni koji vole igru, bajku, crtanje, ples, mađioničare, maštu, muziku, modeliranje balona, životinje, face painting, grupu Skroz, i DJ-eve Kazumi i Denro, dođite u subotu, 9. septembra, na Hastahanu”, poručili su organizatori.

Cjelokupni program je besplatan, a radionice počinju od 12 sati. Koncert grupe Skroz uz pratnju DJ-eva Kazumi i Denro počinje u 20 sati, a besplatan ulaz omogućen je od 19 sati.

Radio AS