Ulaznice za koncert benda Konvoj u prodaji

Ulaznice za koncert benda Konvoj u Sarajevu su dostupne putem online platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Cijena ulaznice iznosi 15 KM, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 20 KM. Konvoj će 29. decembra održati nastup u Cinemas clubu Sloga, na kojem će ujedno proslaviti sa publikom i 25 godina od izlaska njihovog prvog albuma “Sa vremenom”.

“Dva sata vremeplova od našeg prvog albuma pa do danas će biti lijepa uvertira za novu 2023. godinu, u kojoj ćemo publici donijeti neke nove projekte i saradnje. Obzirom da je doček Nove godine u Sarajevu jedan od najposjećenijih u regiji, ne sumnjamo da će na koncertu biti mnogo dragih lica iz susjednih zemalja koji vole našu muziku”, poručili su iz benda Konvoj.

Da vlada veliko interesovanje za koncert pokazuje i primjer kompanije R&S d.o.o. iz Sarajeva, koji su otkupili dio ulaznica kao novogodišnji poklon za svoje uposlenike.

Koncert počinje u 21 sat, a publika će imati priliku da napravi jedno ugodno putovanje kroz vrijeme uz hitove poput “Ljubav ima razloge”, “Komšija”, “Ja ne znam ko si ti”, “O slobodi”, “Radost i veselje” i mnogim drugim. Konvoj zvanično nastao 1988. godine kao bend prijatelja, a njihov album prvijenac “Sa vremenom” izlazi početkom 1997. godine. Tokom dosadašnje karijere, Konvoj je objavio pet studijskih i jedan live album.

Radio AS