Centar Skenderija i Amfiteatar Doma mladih vam predstavlja nešto sasvim novo i afirmativno

Centar Skenderija vam predstavlja novi projekat koji treba da oživi muzičku i umjetničku scenu, Dom mladih, kultni Amfiteatar, i vrati prvobitni sjaj Centru Skenderija.

“Alternativni centar” promoviše umjetničko i kreativno stvaralaštvo mladih iz cijele države.

Naime, u novom ambijentu Amfiteatra Doma mladih počev od 18.02.2023. s početkom od 20:00 sati, svakog petka i subote nastupat će mladi bendovi, stand-up komičari i mnogi drugi sadržaji prilagođeni afinitetima mladih.

Klupska svirka i atmosfera donijet će vam originalne nastupe i dobru energiju, a samim tim i otvoriti vrata mladim ljudima, osloboditi kreativnu snagu i stvaralačku energiju, a Dom mladih ostaje za sve zainteresirane mlade i kreativne ljude i dalje otvoren za prijave, snimke, radove i ideje koji se mogu slati na mail: info@skenderija.ba.

Ovog petka 18.02.2023. sa početkom u 20:00 časova predstavit će nam se bendovi: Nindže iz haustora, Nervni slom i Aki bez srca. Paralelno sa ovim projektom predstavljamo vam besplatnu Plesnu školu, standardnih i latino plesova koja će se održavati svakog ponedjeljka u Domu mladih, počev od 13.02.2023. sa početkom u 20:00 časova.

Vaše je samo da animirate prijatelje i dođete da se zajedno zabavimo i plešemo., ulaz je besplatan.

Radio AS