Kaliopi će 23. oktobra održati koncert u Domu mladih u Sarajevu

Makedonska muzička diva Kaliopi će 23. oktobra održati veliki koncert u Domu mladih u Sarajevu, s početkom u 20 sati.

Ovim se koncertom popularna pjevačica i vlasnica velikih broj hitova vraća pred sarajevsku publiku nakon četiri godine, a s obzirom na ogromnu popularnost koju uživa u BH prijestonici, ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogle bi planuti u rekordnom roku. Kaliopi je uvijek imala posebnu vezu sa Sarajevom i poznato je koliko ga voli.

Uz aktuelni hit i duet sa Željkom Samardžićem “Znam”, Kaliopi će tokom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu regionalnu karijeru. Od kultnih pjesama “Rođeni” i “Kofer ljubavi” pa sve do omiljenih “Crno i belo”, “Rođendan”, “Hajde da pjevamo” “Nevinost”, “Dona”, “Vrisnem”, “Aman”, “Melem”, “Mrvica”, “Vučica” “Poželi”, “Jutro”, “Probudi me”, “Ti”, “Od sebe ne odustajem” i mnogih drugih pjesama Kaliopi, publiku na sarajevskom koncertu očekuje hit do hita.

Mnoge njene pjesme već su odavno postale evergreeni, a bez obzira na vremenski period u kojem su nastajale, sve odišu intenzivnim emocijama i životnim porukama.

Nakon Eurosonga 2012., Kaliopi je ponovo udružila kreativno-muzičke snage s producentom Romeom Grillom, koji je autor njenih najvećih hitova.

Ulaznice za koncert Kaliopi u Domu mladih upravo su puštene u prodaju, a mogu se kupiti online na platformi entrio.ba, na platou Skenderije i na blagajni BKC-a.

Radio AS