Ministarstvo saobraćaja KS organizuje Dan otvorenih vrata

U 2021. godini Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo realizovalo je mnogo značajnih projekata, na osnovu kojih je zaprimljeno dosta prijedloga, mišljenja, pohvala i kritika građana našeg kantona.

U godini na izmaku, kako poručuju iz ovoga Ministarstva, fokus je, osim na projektima, bio i na osluškivanju potreba građana i njihovim sugestijama. Tu praksu će nastaviti, te žele da i u 2022. godini upravo građani budu njihovi najbolji saradnici, pri realizaciji svih aktivnosti.

Tim povodom iz Ministarstva pozivaju građane da se u petak, 24. decembra, u amfiteatru Doma mladih,  pridruže Danu otvorenih vrata Ministarstva saobraćaja KS i saznaju šta je urađeno u ovoj, te kakvi su planovi za narednu godinu. Događaj će biti organizovan uz poštivanje epidemioloških mjera u periodu od 10 do 14 sati spomenutog dana.

Građanima će toga dana na raspolaganju za sva pitanja biti ministar Adnan Šteta sa svojim saradnicima. Oni će imati priliku da iznesu svoje prijedloge, kako bi zajedno odlučili šta treba biti prioritet Ministarstva u 2022. godini.

Toga dana posjetioci će, također, moći probati udobnost stolica za nove sarajevske tramvaje, te putem ankete odlučiti koja je najbolja kako bi se upravo ona našla u novim sarajevskim tramvajima.

Radio AS