“Posljednja Večernja” Željka Pervana koja obara rekorde gledanosti dolazi u Mostar i Sarajevo

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom “Posljednja Večernja”.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji, ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.

“Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ naglašava Željko Pervan u susret novim izvedbama.

Osim pred publiku u Hrvatskoj “Posljednja večernja” stiže i pred publiku u BIH- 26.aprila u HD herceg Stjepan Kosača u Mostaru i 27. aprila u BKC u Sarajevo.

Iako se radi o istoj predstavi, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela u koju predstava dolazi.

“Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit“ tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj “Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada prije.

Pola kapaciteta dvorana u oba grada- Mostaru i Sarajevu, već je rasprodano, a preostale ulaznice se mogu kupiti u sustavu kupikartu.ba, platou Skenderije, blagajni BKC-a i info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Radio AS