SFF: U Ljetnom kinu Coca-Cola podignuto najveće filmsko platno u regiji

Na najvećoj lokaciji Sarajevo Film Festivala, u Ljetnom kinu Coca-Cola, danas je podignuto najveće filmsko platno u regiji.

Program Open Air na najatraktivnijoj festivalskoj lokaciji ove godine, uz film otvaranja: “Trougao tuge” Rubena Östlunda, u programu su i filmovi “As u rukavu”, Paula Josepha Schradera, “Lov”, Thomasa Vinterberga, s Madsom Mikkelsenom u glavnoj ulozi, “Good luck to you Leo Grande”, Sophie Hyde, “Nakon što spasiš svijet”, Jessea Eisenberga, “Tori i Lokita”, Jeana-Pierrea i Luca Dardennea, “Zalazak Sunca”, Michela Franca.

Festival 19. avgusta zatvara svjetska premijera filma “Praznik rada” Pjera Žalice, koji će također biti prikazan u Open Air programu.

Kada je riječ o ulaznicama, one su u online prodaji za programe 28. SFF-a i mogu se kupiti putem stranice tickets.sff.ba ili putem web stranice Sarajevo Film Festivala.

Plaćanjem ulaznica UniCredit Mastercard karticama putem online platforme ostvarujete 30% popusta.

Ulaznice će biti u prodaji i kad s radom počne Glavni Box Office (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) u ponedjeljak, 8. avgusta u 10:00 sati.

Radio AS