Ulaznice po nižim cijenama za prvi koncert Dalmatina u Sarajevu u prodaji još nekoliko dana

Prvi put u Sarajevo stiže grupa Dalmatino i donose svoje velike hitove s kojima posljednjih godina osvajaju publiku i mahom pune sve dvoranama u cijeloj regiji i dijaspori.

“Dalmacija u Sarajevu” naziv je koncerta kojega će ova pop senzacija iz Dalmacije održati 7.12. u Domu mladih u Sarajevu. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji sarajevsku publiku očekuje za manje od mjesec dana u prodaji su još nekoliko dana po nižim cijenama – 20 KM.

“Nakon što se rasproda prvi kontingent tzv. Early bird ulaznica, u prodaji će biti novi po cijeni 25 KM. U zadnjem tjednu pred koncert, ukoliko se ne rasprodaju, cijena ulaznica će iznositi 30 KM. U prodaju je pušten i ograničen broj VIP ulaznica koje se trenutno mogu kupiti po 35 KM. S obzirom koliki je interes za njihove koncerte gdje god se pojave, preporuka publici je da ulaznice kupe na vrijeme”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice su u prodaji dostupne u sustavu kupikartu.ba, platou Skenderija i Biletarnici BKC-a.

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine spektakularnim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni proslavili 20 godina svoje grupe, koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha, te impresivan niz koncerata po cijeloj regiji.

U ovoj godini, Dalmatino je izrazio želju za koncertnom aktivnošću i posjetom mjesta na kojima još nisu svirali i dvorana koje su im želja još iz djetinjstva. Jedan od njihovih željenih gradova je i Sarajevo, čija ih publika već odavno poziva.

Radio AS