Centrotransov Djed Mraz će u četvrtak prijepodne dijeliti paketiće djeci u Sarajevu

Povodom obilježavanja novogodišnjih praznika, Centrotransov Djed Mraz će u četvrtak, 29.12.2022. za mališane Sarajeva vršiti podjelu novogodišnjih paketića te nakon toga, u 14 sati istog dana, posjetit će KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave.

Djed Mraz će u svom okićenom autobusu u prijepodnevnim satima kružiti Sarajevom i mališanima koje zatekne na stajalištima dijeliti simbolične novogodišnje paketiće. Polazak Djeda Mrazovog autobusa planiran je sa polazne stanice na Dobrinji.

Termin polaska Djeda Mraza na podjelu paketića sa polazne stanice na Dobrinji bit će objavljen sutra, 29.12.2022. godine, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije Centrotrans.

Svi mališani koji su zainteresovani da dobiju paketić i slikaju se sa Centrotransovim Djedom Mrazom važno je da prate informacije koje budu objavljene na zvaničnoj Facebook stranici kompanije Centrotrans, jer Djed Mraz paketiće ove godine dijeli pod parolom: “Centru spazi, novogodišnji paketić zgrabi!”

Nakon podjele paketića za mališane Sarajeva, Centrotransov Djed Mraz posjetit će i štićenike KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave u 14 sati, te mališane obradovati prigodnim novogodišnjim poklonima.

Radio AS