Latif i Mravko Travko najavili nezaboravni koncert u subotu na Vilsonovom šetalištu

Vilsonovo šetalište omiljeno je mjesto za odmor i šetnju Sarajlija svih generacija, a vikendom brojne porodice upravo ga biraju kao omiljenu destinaciju.

Kroz šetnje u ovom dijelu grada rađale su se simpatije, nicale ljubavi koje su prerastale u brakove, a najmlađi upravo Vilsonovo šetalište biraju kao najdražu destinaciju za igranje, posebno u vrijeme vikenda kada je u potpunosti zabranjen saobraćaj.

U subotu, 21. maja, djeca će imati odličan razlog da budu na Vilsonovom šetalištu.

Naime, nakon tri godine od velikog koncerta u sarajevskoj Skenderiji, Latif i Mravko Travko priredit će nezaboravno druženje koje će početi u 17 sati.

Ekipa koja se vraća još veselija i raspjevanija poziva sve na njihov koncert na čijem će se repertoaru naći hit pjesme uz koje odrasta već nekoliko generacija djece.

“Mravko Travko”, “Vjeverica”, “Hvala mama” i ostale poznate melodije ispunit će srca svih prisutnih i biti radost i za velike i za male.

Moćević obećava nezaboravnu zabavu koja će trajati 60 minuta.

“Koncert u Skenderiji je bio svojevrstan vrhunac rada sa djecom i za djecu, a koncert na Vilsonovom šetalištu je besplatan i poklon svim mališanima, “ističe Latif Moćević.

Latif i Mravko Travko, kao i uvijek, vode mališane na nezaboravno putovanje kroz muziku i učenje, a na sceni će nam se pridružiti još mravića iz dječijeg hora Mravko Travko, kao i njihova drugarica Mravka Plavka.

U isčekivanju koncerta, mališani i roditelji mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti lijepe nagrade.

“Ovo je samo početak jedne lijepe priče na Vilsonovom šetalištu koja će, vjerujem, trajati dugo godina”, dodao je Latif.

Više informacija o koncertu možete pronaći na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Radio AS