KJKP GRAS: Privremena obustava saobraćaja u petak i nedjelju

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Sarajevo, u petak, 26. avgusta, od 16:00 do 23:00 sata doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Zvornička, što će uzrokovati i obustavu trolejbuskog saobraćaja, osim na relaciji Otoka – Dobrinja, saopšteno je iz KJKP GRAS.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navedenoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

Do izmjene režima saobraćaja doći će, također, u nedjelju, 28. avgusta, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja godišnjice stradanja građana Sarajeva u ulici Mula Mustafe Bašeskije (kod broja 64). Doći će do privremene potpune obustave saobraćaja na dijelu navedene ulice (od raskrsnice sa ulicom Pehlivanuša do raskrsnice sa ulicom Niže banje).

U nedjelju, 28. avgusta, od 10.55 do 11.25 sati tramvajski saobraćaj će biti privremeno obustavljen, navodi se u saopštenju KJKP GRAS.

Radio AS